woensdag 3 december

Op woensdag 3 december AZIATISCHE KIP MET THAISE RIJSTSALADE en gewokte groenten.

Lekker gezond is dit gerecht met licht pittige kip, (scharrelkipdijbeen filet) die ik voor het roosteren eerst marineer met veel exotische kruiden en yoghurt. De meergranenrijst salade vol verse kruiden en gehakte noten (pine-amandelen en cashew) is fris en vol smaak. Erbij geef ik gewokte paksoi, die ik kruid met gember en limoen en in een apart bakje doe ik gehakte pinda's en verse koriander (voor de liefhebber!).

Op woensdag 3 december AZIATISCHE KIP MET THAISE RIJSTSALADE en gewokte groenten.Lekker gezond is dit gerecht met licht pittige kip, (scharrelkipdijbeen filet) die ik voor het roosteren eerst marineer met veel exotische kruiden en yoghurt. De meergranenrijst salade vol verse kruiden en gehakte noten (pine-amandelen en cashew) is fris en vol smaak. Erbij geef ik gewokte paksoi, die ik kruid met gember en limoen en in een apart bakje doe ik gehakte pinda's en verse koriander (voor de liefhebber!).

prijs: € 8,25 p/p