Portfolio Category: Vlees

Massaman curry met ossenhaas

WEEK 19 Te bestellen voor: 9 mei 2019 Af te halen op: 10 mei 2019 € 13,00   [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png']' Na heel veel lezen en proberen heb ik naar mijns inziens het perfecte massaman curry recept ontwikkeld. Niet te pittig en een volle authentieke smaak. Een waslijst aan ingrediënten, om er maar een paar…
Lees meer

Israëlische pita kipshoarma

WEEK 14 Te bestellen voor: donderdag 4 april 2019 Af te halen op: vrijdag 5 april 2019 € 9,50   [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Uit mijn nieuwe fantastische kookboek TLV (Tel Aviv), komt dit ogelijk simpele gerecht. De scala specerijen waar de kip in wordt gemarineerd zijn oa, komijn, koriander, gember, kurkuma, kaneel, piment, granaatappel molasses,…
Lees meer

Braziliaanse paella

Te bestellen voor: donderdag 28 maart 2019 Af te halen op: vrijdag 29 maart 2019 € 13,00    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Deze week een gerecht dat ontstaan is in het Zuid-Oosten van Brazilië, oorspronkelijk door alle "leftovers" op te warmen. Later kwamen er luxere ingrediënten bij zoals garnalen en een worst vergelijkbaar met chorizo. De…
Lees meer

Kip Khao Soi

WEEK 7 Te bestellen voor: donderdag 14 februari 2019 Af te halen op: vrijdag 15 februari 2019 € 12,50    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Dit gerecht komt uit het noorden van Thailand. Het begint met het maken van een curry, (o.a. sjalot, knoflook, gember, chillies, kurkuma, koriander en koriandersteeltjes). Dan een huisgemaakte bouillon, vissaus, bruine palmsuiker, en goede…
Lees meer