Portfolio Category: Vlees

Gevulde romano pepers

WEEK 14 Te bestellen voor: donderdag 8 april 2021 Af te halen op: vrijdag 9 april 2021 € 14,00  [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Dit gerecht is van Ottolenghi, gepubliceerd in de kolom van The Guardian (2016). Het is  zo bijzonder lekker, en waarom dit nooit in een van zijn boeken is terecht gekomen blijft een mysterie.…
Lees meer

Libanese kip fattee

WEEK 13 Te bestellen voor:  donderdag 1 april 2021 Af te halen op: zaterdag! 3 april 2021 € 14,50   [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Geurige basmati rijst met kaneel, gesmoorde ui, kikkererwten, getopt met gegrilde biologische pulled kippenbouten met vleugje kruidnagel, geroosterde aubergine, verse tomatensaus. Als finishing touch, Griekse yoghurt met knoflook, peterselie, koriander en pijnboompitten!…
Lees meer

Pad Thai (chicken or shrimp)

Te bestellen voor: donderdag 25 maart 2021 Af te halen op: vrijdag 26 maart 2021 € 13,50/€ 15,00  [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Een diversiteit aan recepten geprobeerd om die authentieke smaak te krijgen, en uiteindelijk een combinatie gevonden die voor mij en het "test panel" als perfect is ervaren. Sjalotjes, gedroogde kleine garnaaltjes, tamarinde, palmsuiker, rode…
Lees meer

Kip Khao Soi

WEEK 8 Te bestellen voor: donderdag 25 februari 2021 Af te halen op: vrijdag 26 februari 2021 € 13,50    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Dit gerecht komt uit het noorden van Thailand. Het begint met het maken van een curry, (o.a. sjalot, knoflook, gember, chillies, kurkuma, koriander en koriandersteeltjes). Dan een huisgemaakte bouillon, vissaus, bruine palmsuiker,…
Lees meer