Portfolio Category: Vis

Gepocheerde zalm met volkoren couscous

Te bestellen voor: donderdag 28 maart 2019 Af te halen op: vrijdag 29 maart 2019 € 13,00    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Gepocheerde eerlijke zalm ( Alaska) in bietenmarinade, ( gehakte bietjes, chili vlokken, korianderzaad en gember) volkoren couscous met grapefruit, wortel, bladpeterselie, bosui  amandelen en waterkers. Dit wordt op kamertemperatuur gegeten, en kan dus ook…
Lees meer

Braziliaanse paella

Te bestellen voor: donderdag 28 maart 2019 Af te halen op: vrijdag 29 maart 2019 € 13,00    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Deze week een gerecht dat ontstaan is in het Zuid-Oosten van Brazilië, oorspronkelijk door alle "leftovers" op te warmen. Later kwamen er luxere ingrediënten bij zoals garnalen en een worst vergelijkbaar met chorizo. De…
Lees meer

Zalmfilet salsa verde met wortelgroenten en beluga linzen

WEEK 12 Te bestellen voor: donderdag 21 maart 2019 Af te halen op: vrijdag 22 maart 2019 € 13,50   [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Dit gerecht is "per ongeluk"ontstaan, en zo verrassend lekker, dat ik besloot om het met jullie te delen. Wild caught zalm filet, kort gebakken, op een bed van diverse gesauteerde wortel groenten…
Lees meer

Orzo met garnalen en gemarineerde feta, en frisse venkelsalade

WEEK 11 Te bestellen voor: donderdag 14 maart 2019 Af te halen op: vrijdag 15 maart 2019 € 13,50   [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Op verzoek deze maaltijd die ik voor het eerst in het begin van dit jaar heb gemaakt, en wat een succes! Beide heerlijke gerechten van Ottolenghi. Orzo is een fijne pasta soort…
Lees meer