Portfolio Category: Vis

Orzo met garnalen en gemarineerde feta en frisse venkelsalade

WEEK 3 Te bestellen voor: woensdag 16 januari 2019 Af te halen op: donderdag 17 januari 2019 € 12,50    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Beide heerlijke gerechten van Ottolenghi, om toch een beetje zon op je bord te creëren, in deze donkere januari maand. Orzo is een fijne pasta soort in de vorm van een rijstkorrel. De feta…
Lees meer

Kaat’s rijkgevulde vis lasagne

WEEK 52 Te bestellen voor: woensdag 19 december 2018 Af te halen op: vrijdag 21 december 2018 € 13,50    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Een verrukkelijke lasagne, rijkgevuld en delicate smaken. He begint met het trekken van een room/melk mix met kruiden ( dille, venkel, knoflook) voor het maken van de bechamel. De bechamel wordt verder afgemaakt met…
Lees meer

Japan meets India

Te bestellen voor: donderdag 11 oktober 2018 Af te halen op: vrijdag 12 oktober 2018 € 13,00    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Japan meets India, Tijger garnalen met een mix van zilvervlies, basmati rijst en parelcouscous, Indiase curry, shiitakes, bimi. Verder maken sojasaus, mirin (Japanse wijn), sesamolie, sterrenkers en kwarteleitjes dit verrukkelijke gerecht helemaal af.
Lees meer

Tijgergarnalen en vis curry

WEEK 40 Te bestellen voor:  vrijdag 5 oktober 2018 Af te halen op:  let op! zaterdag 6 oktober 2018 € 13,50    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Met dank aan buurman Olaf voor dit heerlijke recept. Tijgergarnalen en stevige witvis (afhankelijk van het aanbod, kies ik) in een heerlijke curry. De garnalen en de vis worden eerst gemarineerd…
Lees meer