Portfolio Category: Vis

Japan meets India

Te bestellen voor: donderdag 22 april 2021 Af te halen op: vrijdag 23 april 2021 € 14,50    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Japan meets India, kerrie uit India, tamari en mirin uit Japan, bimi uit Nederland. In dit gerecht komen de smaken uit 3 continenten samen. Tijger garnalen met een mix van zilvervlies, basmati rijst en…
Lees meer

Pad Thai (chicken or shrimp)

Te bestellen voor: donderdag 25 maart 2021 Af te halen op: vrijdag 26 maart 2021 € 13,50/€ 15,00  [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Een diversiteit aan recepten geprobeerd om die authentieke smaak te krijgen, en uiteindelijk een combinatie gevonden die voor mij en het "test panel" als perfect is ervaren. Sjalotjes, gedroogde kleine garnaaltjes, tamarinde, palmsuiker, rode…
Lees meer

Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen

WEEK 10 Te bestellen voor: donderdag 11 maart 2021 Af te halen op: vrijdag 12 maart 2021 € 15,00  [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Een nieuw gerecht op het menu deze week. Viskebabs van duurzame kabeljauw, gemaakt met kappertjes, dille, bosui, citroenrasp, kurkuma en komijn. Erbij een heerlijke dip van geblakerde aubergines, (die worden boven openvuur geroosterd,…
Lees meer

Garnalen stoofpot met koriander pesto

WEEK 9 Te bestellen voor: donderdag 4 maart 2021 Af te halen op: vrijdag 5 maart 2021 € 15,00    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png'] Een verrassend gerecht uit de Gaza keuken. Een tomaten stoof van roma tomaten, met onmiskenbare ingrediënten uit het gebied. Groene peper, dille, kardemom, komijn, korianderzaad, knoflook, gember, en ui. Heet gegrilde cherry…
Lees meer