Valentijns menu: Chinese fondue (Shuan Huoguo) en tartelette dessert

WEEK 6

Te bestellen voor: donderdag 11 februari 2021
Af te halen op:
zaterdag 13 en zondag 14 februari op afspraak

€ 28,50  [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png']

Speciaal 2-3 gangen menu voor Valentijns weekend, gezellig met je familie of met z'n tweeën genieten van deze heerlijke, bijzonder gevarieerde Chinese fondue.
Alles draait om de bouillon, waar alle ingrediënten in worden bereidt.
Bouillon wordt getrokken met konbu, een gedroogd bladwier, verrijkt met bonito (gedroogde makreel vlokken), dashi ponzo, sanbaizu (bonito azijn) en shoa hsing wijn.
Een keur aan duurzaam gevangen vis, (zalm, tonijn, garnalen, inktvis), vlees (ossenhaas) en groenten (shiitake, mini paksoi, bimi, taugé, zoete aardappel) en gemarineerde tofu om langzaam in mini vergietjes klaar te garen in de bouillon. Dan gedoopt in een overheerlijke dip saus, (gemaakt met rijstazijn, sesamolie, rode peper, gember, verse koriander, knoflook en fijn gehakte pinda's). Als alle ingrediënten bijna op zijn, voeg dan de voorgegaarde rijstnoedels toe aan de bouillon en geniet van je bowl soep. Prijs is indicatie.

Last but not least:
Sluit je diner af met een heerlijke tartelette; keuze uit gezouten caramel, pinda en ganache van pure chocolade òf tartelette met framboos en ganache van witte chocolade. (Verzorgd door HappyCakes Sneek).

Mini vergietjes (zie foto's) worden erbij geleverd en graag weer teruggebracht.