Spicy lams enchiladas

WEEK 28

Te bestellen voor: vrijdag 10 juni 2020
Af te halen op:
zaterdag 11 juni 2020

€ 12,00   

Heerlijk weekend gerecht even tussendoor. Dankbaar dat ik weer druk met catering aan de gang mocht gaan, maar mis dan toch het experimenteren met nieuwe gerechten.
Dit gerecht is van Ottolenghi, maar niet zoals je gewend bent. Hij schrijft een column voor The Guardian newspaper in Engeland, en gaat daar af en toe uit zijn "comfort-zone".
Zo ontstond dit gerecht. En dit moet ik delen.
Het begint met maken van een chili pasta gemaakt met chipotle, komijn, knoflook, ui en verse rode peper en veel cherry tomaatjes. In deze chili marinade wordt het lams gehakt met kleine stukjes aardappel in de oven gaar gesmoord. Dan in een mais tortilla gevuld ,en met xtra saus afgebakken. Als topping, crème fraiche, avocado, lente-ui, jalapeno peper, limoen en verse koriander. Echt bijzonder lekker, perfect voor het weekend. Foodphotography @audreypaques.