Japans: Gyoza, misosoep, spinazie Gomaae, mungbonen

WEEK 13
Te bestellen voor:  30 maart 2016
Af te halen op:
 1 april 2016

€ 14,50    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png']'

Kaat kookt Japans, als starter een heerlijke misosoep met kleine stukjes tofoe, en zeewier en bosuitjes. Vervolgd door 2 soorten Gyoza, of ook genoemd, potstickers of Japanse dumplings. Een gemaakt met garnalen, verse kruiden, rode peper. De andere met biologisch gehakt en kool en veel specerijen. Ze worden gemaakt met dunne won-ton velletjes en gerold als een halve maan. Ik stoom ze voor en dan worden ze ingevroren om voor gebruik heel kort te koken. Er komt een Japanse sojadressing bij. Met 2 salades, spinazie Gomaae ( dat betekend met sesamzaadjes die als pasta worden gemaald), mirin en sake wijn. En mungbonen of te wel taugeh met een Ichimi Togarashi ( Japanse chilipeper). Vanwege intensieve bereiding voor woensdag bestellen, beperkte afname!