Kaat’s rijk gevulde vis lasagne

WEEK 15

Te bestellen voor: woensdag 8 april 2020
Af te halen op:
vrijdag 10 april 2020

€ 14,00    [ninja_forms_modal_form id=6 image_link='https://www.kaatskitchen.nl/wp-content/uploads/2012/06/bestellen.png']

Een verrukkelijke lasagne, rijkgevuld en delicate smaken. He begint met het trekken van een room/melk mix met kruiden ( dille, venkel, knoflook) voor het maken van de bechamel. De bechamel wordt verder afgemaakt met visbouillon (zelf getrokken), en scheutje pernod. Een groentemengsel van venkel, bleekselderij, wortel, oven geroosterde tomaatjes is de basis waarop mooie zalm, kabeljauw en garnaaltjes worden gelegd. Kleine stukjes anchovis en bechamel en dille, laagje voor laagje. Resultaat: zelf proeven!

Klik op onderstaande link om "the making off" te bekijken;
kaatskitchen.nl/…/2018-12-16-14.3