Events

Kaat's Kitchen staat open voor grote en kleine events. Of je nu vijftien vrienden uitnodigt voor een gezellig diner, vijftig gasten voor een borrel of 100 personen voor een walking dinner: Ik regisseer en kook met flair catering op maat.

In de praktijk betekent catering op locatie dat ik op elke willekeurige plek het eten en drinken kan verzorgen.

Naast het eten en drinken kan ik ook voor het serviesgoed, meubilair, personeel en decoratie zorgen.Je kunt mij en mijn team inschakelen voor de catering voor bijvoorbeeld een aangekleed feestmaal in de tuin, een walking dinner thuis, een lunch op je kantoor of een uitgebreid Italiaans diner in een boomgaard.

Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld; borrelhapjes , gerechten voor een feestelijk buffet of uitgebreide antipasti te bestellen en deze af te leveren op uw adres.

Graag bespreek ik alle mogelijkheden en je wensen in een persoonlijk gesprek.

catering