Vers uit de diepvries

Kaat kookt eenpansgerechten en diverse overheerlijke soepen speciaal voor in de diepvries. Zo blijft het vers én lekker.

 Vanaf dinsdag 28 april  tot de voorraad strekt:

Hertenstoof portie 350 gram p/p. €10,00
Hert poulet als eerst mooi bruin gebakken in ganzenvet, dan langzaam gestoofd in rode wijn met een wildbouillon verrijkt met gedroogd eekhoorntjesbrood (porcini), en laurier totdat het botermals is. De saus word apart gekoeld zodat het eventuele vet erin gestold is en makkelijk verwijdert kan worden. Als laatste worden er heel klein gesneden gekonfijte knol groenten aan toegevoegd, (knolselderij en regenboog wortels), en verse wilde paddenstoelen, (shiitakes, kastanje en oesterzwam).
Eet het samen met je eigen aardappelpuree, groenten of salade naar keuze.

Lasagne Bolognese, porties per 2 personen. € 18,00

Wil je weten wát er nog in de diepvries ligt? Neem dan even contact op.