Blog

Vrijdag 18 september:

In Spanje deze zomer, op bezoek bij Senhora Maria, de fijne kneepjes geleerd voor de perfecte paella! Met de gekochte rijst op een klein marktje en bijzondere kwaliteit saffraan doet deze paella geloven alsof je in Spanje bent. Minimaal voor 2 personen. [caption id="" align="alignnone" width="470"] Prijs: € 12.50 p/p[/caption]
Lees meer

Weekend menu:

Het weekend menu: Tawainese Gua Bao, met kimchi. Heerlijke zachte zelfgemaakte Bao broodjes met pulled chicken, die een gerookte smaak heeft. Dit is een absolute verrassing, bijzondere smaken met een fris-pittige kimchi. Te bestellen vanwege intensieve bereiding van het deeg voor woensdag en af te halen op vrijdag of zaterdag. [caption id="" align="alignnone" width="470"] Prijs:…
Lees meer

Woensdag 9 en donderdag 10 september

Deze week iets nieuws en iets ouds... Woensdag 9 en donderdag 10 september: Runderstroganoff met luchtige rijst, bladspinazie en peterselie zuur. Kort gegrilde malse entrecote, met een saus van gemengde paddenstoelen, diverse kruiden, cognac en beetje room. Geserveerd op een bed van luchtige basmati rijst, met kort gewokte bladspinazie. Er overheen een gezuurde dressing van…
Lees meer

Vrijdag 11 september

De klassieker van Kaat's Kitchen, Libanese Kip fattee. Geurige pandanrijst met kaneel,gesmoorde ui,kikkererwten, getopt met gegrilde biologische kip,gebakken aubergine, verse tomatensaus. Als finishing touch, griekse yoghurt met knoflook,peterselie, koriander en pijnboompitten! Deze fattee kan op verzoek ook vegetarisch worden gemaakt. Met extra aubergine en gegrilde courgette. I.v.m een catering moet dit gerecht voor woensdag 9…
Lees meer