Blog

My favorite summer rice salad

  Recipe for 4 pers. 300 gr pandan rice (cook as directed on package) Make the dressing with 4 tbl spoon extra vierge olive oil, 1 1/2 tbl spoon rice vinegar, salt and pepper to taste and 2 tsp grated horseraddish Stir the dressing in the warm rice and set aside Peel 2 pink grapefruits,…
Lees meer

Catering weekend van Kaat

K
Het was wederom een mooi druk weekend van Kaat's Kitchen.
Vrijdag een catering afgeleverd voor 24 personen, en zaterdag een heel mooi feest met een Midden Oosters buffet style voor 55 personen. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Kerstmenu 2016


Kerstmis 2016

Dit jaar heeft Kaat behalve de vertrouwde hazenpeper, een voorgerecht en nagerecht. Deze zijn ook apart te bestellen als je bijvoorbeeld alleen het hoofdgerecht en nagerecht wil. De bestellingen graag via deze link bestellen en je kan je keuzes opgeven tot 15 december 2016. Voor alle bestellingen geldt een afname van minimaal 2 personen.

Kaat’s pesto

2016-10-13-11-54-22

Heerlijk om in huis te hebben voor een makkelijke maaltijd. Mijn pesto bestaat uit een combinatie van verse basilicum, pijnboompitten en hazelnoten, Parmigiano-Reggiano, geconfijte knoflook, en goede extra virgin olijfolie. Blijft indien goed afgesloten 1 maand houdbaar in de koelkast.

Pot van 135 gram € 14,00, pot van 250 gram € 22,00